Košík je prázdný

Čekání na autobus stylově

Vloženo: 07. 12. 2015


Čekání na autobus potkává velké množství z nás, kteří míří do práce, do školy nebo prostě jen cestují z bodu A do bodu B. Ačkoliv si to třeba ani neuvědomujete, tak autobusová zastávka je jednou z nejčastější věcí, které si všimnou lidé, když projíždí vaší obcí, proto byste tento zdánlivý detail neměli zanedbat.

Kvalitně a hezky

Pořízením autobusové zastávky spojíte příjemné s užitečným, ptáte se proč? Protože se jedná jak o účelnou stavbu, tak i pro oko příjemnou, a to díky kvalitnímu zpracování dřeva, v tomto případě řádně vysušeného smrkového řeziva, jenž je dostupné hned v několika barevných variantách. Na výběr máte také ve tvaru střešní krytiny – sedlová symetrická, sedlová asymetrická a pultová.

Čekárna Svratouch

Sedlová symetrická má jak levou část střechy, tak i pravou stejně dlouhou, v tomto případě je vchod ze štítové strany. Naopak sedlová asymetrická má již podle názvu určitou změnu, ta spočívá v tom, že jedna strana, zde pravá je delší. Zde se vchod nachází pod stranou kratší. A pultová střecha je umístěna pod sklonem, směrem k zadní straně zastávky.

Zastávka s okny

Na výběr máte také krom střechy a barevné kombinace i mezi typem oken. Lze si zvolit typ s plnými skleněnými okny, či prázdnými otevřenými. Součástí ceny jsou i dva kusy kvalitních laviček, které jsou nepostradatelnou součástí komfortu během čekání na autobus.


Další články:

Zpět
Facebook Domky Delta YouTube