Košík je prázdný
  • Úvodem
  • »
  • Blog
  • »
  • Poslední sluneční paprsky? Se zahradní houpačkou žádný problém

Poslední sluneční paprsky? Se zahradní houpačkou žádný problém

Vloženo: 26. 11. 2015


Pokud se v posledních dnech koukneme z okna, tak si můžeme všimnout, že nás poslední silné sluneční paprsky pomalu, ale jistě opouští a vrátí se až s jarním počasím. Proto neváhejte a využijte je ke krásnému posezení s výhledem na padající listí s horkým nápojem v ruce, využít k tomu můžete například altán, či pergolu. Ale zvolit můžete také levnější variantu, kterou může být krásná a kvalitní dřevěná zahradní houpačka, ta vám můžete ušetřit nejen finance, ale i místo. Které je například od altánu dosti znatelné.

Pohoda s přáteli

Mezi hlavní výhody zahradních houpaček je jejich velikost, na jednu takovou se vejde najednou více lidí. Jedná se tak o ideálního společníka pro takové příjemné posezení, například s přáteli, či rodinou. Na výběr máte ze dvou variant houpačekse stříškou a bez stříšky. Obě varianty jsou však shodné v jednom, ať už si vyberete to, či ono, tak se dočkáte kvalitního zpracování a designu vhodného pro každou větší i menší zahradu vašeho rodinného, či bytového domu.

Zpracování

Jak již bylo zmíněno, tak použitý materiál je dřevo. Přesněji nesmolné smrkové dřevo. To je ještě kvalitnější, díky dvojitému nátěru lazurou Dulux Trade Protective Woodsheen, jehož odstín si můžete sami vybrat a to hned ze tří možných. Lavičky mají konstrukci stanovenou na 4 lidi s maximální nosností 360 kg. Co se týče varianty se stříškou, tak se můžete těšit na kvalitní zastřešení pomocí palubek s asfaltovým šindelem, a to už určitou odolnost vytvoří.


Další články:

Zpět
Facebook Domky Delta YouTube