Košík je prázdný
  • Úvodem
  • »
  • Blog
  • »
  • Zahradní dřevěná houpačka aneb zábava pro děti

Zahradní dřevěná houpačka aneb zábava pro děti

Vloženo: 20. 07. 2016


Rádi trávíte na zahradě svůj volný čas? V létě sledujete krásný západ slunce, na jaře se naopak všechno probouzí a vy si tu krásu nemůžete odepřít, s podzimem zas přichází čas padajícího listí. Pokud většinu času trávíte na lavičce, jistě vás už několikrát napadlo, že by to šlo ještě ještě příjemněji. Nabízí se možnost pořídit si dřevěný altán nebo pergolu. Pokud však hledáte něco více originálního a ještě k tomu levnějšího můžete sáhnout po kvalitní zahradní houpačce. Nejenže je tato houpačka výhodnější z finanční stránky, ale nezabere tolik místa jako například altán, tím pádem je vhodná i do menší zahrady.

Zahradní dřevěná houpačka pro děti i dospělé

Dřevěná zahradní houpačka je jako stvořená pro radost dětem ale i pro odpočinek dospělých. Jednou z výhod těchto houpaček je jejich velikost. Najednou se na ně vejde více lidí, proto si děti spolu užijí spoustu legrace a dospělí spolu stráví příjemný čas. Tento krásný doplněk vaší zahrady vám budou závidět příbuzní i přátelé. Houpačku můžete umístit v podstatě kamkoliv, stane se elegantním doplňkem okrasné zahrady a hodit se bude i k bazénu.

Zahradní houpačka

Provedení

Již jsme zmínili, že je houpačka dřevěná, přesněji je vyrobena z velmi kvalitního smrkového dřeva. Toto dřevo je řádně vysušené a bez ostrých hran. Dřevěná konstrukce je ještě zkvalitněna dvojitým nátěrem silnovrstvým lazurovacím lakem, tento nátěr je již zahrnutý v ceně a odstín lazury si každý může vybrat podle svého. Lavičky jsou konstruovány pro čtyři osoby s maximální nosností 360 kg. Nabízíme vám na výběr ze dvou možností – houpačka se stříškou nebo bez stříšky. Ať si vyberete houpačku bez nebo se stříškou vždy si můžete být jisti, že se dočkáte odborného zpracování. Pokud se rozhodnete pro houpačku se stříškou, je tato stříška tvořena smrkovými palubky a střešní krytinou je černý asfaltový šindel.

Zahradní houpačka retro


Další články:

Zpět
Facebook Domky Delta YouTube