Košík je prázdný
  • Úvodem
  • »
  • Blog
  • »
  • Zimní zahrada pro každodenní radost celé rodiny

Zimní zahrada pro každodenní radost celé rodiny

Vloženo: 29. 11. 2018


Jste milovníkem zahrady a letního posezení zároveň, které si však přes zimní období nemůžete dopřát? Rádi byste se kochali výhledem na venek, ale nevíte, jak toho docílit? Řešením může být například zimní zahrada, která slouží nejenom pro sázení rostlinek, ale také i pro relaxaci. Zimní zahrada je svým způsobem přístavba k rodinnému domu, která nese jednoduchou konstrukci vyplněnou skly. Díky tomu získáte neuvěřitelný výhled ven i během mrazivých dnů. Neprožívejte tyto nádherné okamžiky sami a zavolejte si k sobě celou rodinu.

zimní zahrada

Zimní zahrada je radost

Zimní zahrada přináší radost už jenom z toho důvodu, že v ní lze trávit volný čas klidně celou noc. Nezáleží na tom, jestli venku sněží, prší či dokonce mrazí. Zimní zahrada může být vytápěna stejně dobře, jako celý prostor v rodinném domě. Tento prostor ovšem není určený pouze pro sázení rostlinek, jak již bylo řečeno v prvním odstavci. Bude pouze na vás, jak si zimní zahradu zařídíte a přizpůsobíte sobě a své rodině. Jednou z možností může být poloviční zimní zahrada, kdy ji umístíte do jednoho kouta a zbylá plocha bude sloužit pro odpočinek.

Tipy pro přípravu skvělé zimní zahrady

Chtěli bychom vás seznámit s pár tipy, jak vytvořit dokonalou zimní zahradu a mít tak nádhernější prostor. I přes to, že máte prostor vytápěný, jistě stojíte o denní dávku sluníčka. Tohoto bodu můžete docílit jedině tím, že nasměrujete přístavbu na jižní stranu, kde budete čelit přímému slunci. Dalším důležitým faktem, na který nesmíte zapomínat je samotný vzhled budovy. Pokud byste ji udělali zcela odlišně, než je váš rodinný dům, nevypadala by příliš hezky. Zkuste se tedy s architektem domluvit, aby přístavba vypadala podobně, jako váš rodinný dům. Během krátké chvíle tak vytvoříte pocit, že jsou tyto dvě budovy k sobě tzv. připoutané. Hlavní konstrukce, která bude držet okna by měla být z materiálu, který je dostatečně pevný. Vhodnou volbou tak může být například ocel. Na závěr bychom vám chtěli sdělit, že by prostor měl mít plochu alespoň 20 m2.


Další články:

Zpět
Facebook Domky Delta YouTube